Weet je wat me vaak opvalt?

Hoeveel verborgen commercieel potentieel er bij veel organisaties is.

improov-leo-de-bever_03.jpg

Mijn achtergrond: financiële dienstverlening

Voordat ik als zelfstandig business coach begon, was ik meer dan 20 jaar actief in de financiële dienstverlening. Dagelijks kwam ik daardoor in aanraking met de meest uiteenlopende bedrijven en ondernemers.

En weet je wat me tijdens die contacten vaak opviel? Hoeveel verborgen (commercieel) potentieel er bij veel organisaties en individuele medewerkers aanwezig is. Met IMPROOV wil ik MKB-bedrijven, starters en start-ups helpen om dat verborgen potentieel te benutten.


Doe je voordeel met 20 jaar ervaring in sales en management
Hoewel er MBA achter mijn naam staat, heb ik de meeste van mijn kennis en inzichten opgedaan in de praktijk.

Als salesprofessional en manager was ik bij verschillende organisaties succesvol in het sturen op resultaat en het behalen van groei. Daarnaast heb ik veel ervaring met organisatie- en teamontwikkeling.


IMPROOV: tijdelijke interventies, blijvende resultaten
De naam IMPROOV staat voor verbeteren. Als business coach wil ik mensen en organisaties helpen om nog beter te presteren op het commerciële vlak.

Daarnaast is IM (‘Interim Management’) een knipoog naar de tijdelijke aard van de werkzaamheden die ik voor je verricht, terwijl PROOV (met de ‘V’ van Verkopen) staat voor aantoonbaar, blijvend en dus duurzaam resultaat.

quote.png
Leo combineert een grote doortastendheid in zijn werk en een sterk gevoel voor mensen waardoor hij in staat is het beste uit mensen te halen en een goede performance te leveren.
— Antoine Driessen, Rabobank Rijk van Nijmegen (Directievoorzitter)
bg.png